Köszöntő

 

Tisztelettel köszöntöm honlapunkon!

 

Jó helyen jár, amennyiben érdeklődik a neveléstudományok és a művelődéstudomány iránt!

Intézetünk, amely 2007-ben alakult meg az Andragógia és a Pedagógia Tanszék összevonásával,  e két szakterülen folytat kutatásokat, kínál képzéseket. Diszciplináris képzéseink mellett intenzíven részt veszünk a tanárképzésben, a tanártovábbképzésben, s kínálunk más továbbképző kurzusokat is.  

Munkatársaink szakterületük elismert szakemberei, rendszeresen részt vesznek kutatásokban, így lehetőségük nyílik arra, hogy legfrissebb kutatási tapasztalataikat beépítsék az oktatásba, elősegítve, hogy diákjaink jól felkészült szakemberekké váljanak. Kutatásaink felölelik tudományágaink egészét: egyaránt foglalkozunk az iskolarendszerű és az azon kívüli oktatás, valamint az informális tanulás különböző területeivel, formáival és módszertani kérdéseivel, s az oktatás, a nevelés és a művelődés társadalmi és gazdasági összefüggéseivel.

Honlapunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy Önök - jelenlegi vagy leendő - diákunkként, kutatóként vagy szakterületeink iránt érdeklődőként könnyen megtaláljanak minden fontos információt. Ha ennél többre van szüksége, forduljon bizalommal hozzánk, elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon.

 

                                                 dr. habil. Györgyi Zoltán egyetemi docens

                                                              intézetigazgató

 

Tudományos tevékenységünk Képzéseink